Cruises in de Caraïben

Boek Nu

Bahama’s, Antigua, Bermuda, Costa Rico, Mexico, Florida… een cruise door de Caraïben, aan boord van een MSC schip, lijkt op een droom. De ongerepte natuur, idyllische stranden en kristalhelder water liggen op jou te wachten. Een MSC cruise in de Caraïben is een unieke, onvergetelijke vakantie in tropische landschappen. Het comfort en de service aan boord van onze cruiseschepen sluiten naadloos aan op de fantastische beleving van de route langs zonovergoten eilanden. Er is geen betere manier om de Caraïben te ontdekken dan aan boord van een MSC cruiseschip.

Naast de cruise in het Caraïbisch gebied bieden wij bieden nog andere cruises aan van verschillende rederijen, zowel riviercruises (zoals de Nijlcruise, cruise Noord- Europa, de Donaucruise) als zeecruises (zoals de cruise Middellandse Zee). Contacteer ons gerust voor een volledig overzicht van onze andere cruises, of kom langs in ons reisbureau. Dan werken we de verschillende mogelijkheden voor je uit.

Een privé-eiland in de Caraïben: wie wil dat nou niet?

Reizen in de Caraïben lijkt op een vakantie in het paradijs. Aan boord van de MSC Cruises schepen krijg je één caribische bestemming al snel in het vizier, exclusief voor jou: Cayo Levantado, het privé-eiland van MSC Cruises in de Dominicaanse Republiek. Je ontdekt er de wonderen van Samanà, waar al sinds mensenheugenis walvissen overwinteren. Het is een ongerepte natuur, afgelegen dorpjes, een diepblauwe zee rond het eiland, kokospalmen, koffie- en cacaoplantages, exotische vogels, tropische vruchten en bloemen.

Cruises in het Caraïbisch gebied: de overweldigende schoonheid van de natuur

Gun jezelf een vakantie in het paradijs en vaar over de azuurblauwe zee in de Caraïben. Nergens ter wereld tref je zo’n fantastische mix aan van bontgekleurde vogels, overheerlijk exotisch fruit en stranden met zacht, fijn zand. Ook de Caraïben kennen vele historische plaatsen, zoals Nassau(Bahama’s), Fort Lauderdale (Florida) en Georgetown(Kaaiman Eilanden). Ga winkelen of flaneren en geniet er van cultuur, leuke uitstapjes, voorstellingen en musea. Onze gekwalificeerde gidsen vertellen je graag de fantastische verhalen die schuil gaan achter de mooie bezienswaardigheden.

Cruises in de Caraïben

Discount:
Categorie:

Special offer