Night of the Proms: mengeling van klassiek en modern

Boek Nu
Aantal dagen:
1 dag
Transport:
Bus
Reis type:
Concerttrip
Bestemming:

Night Of The Proms 2019

Night of the Proms is de plek waar klassieke muziek en moderne muziek elkaar ontmoeten. Het concert is dit jaar al toe aan zijn 35ste editie. Reizen Muylaert neemt je mee op een avondje uit.

Night of the Proms gaat al vele jaren door in het Sportpaleis van Antwerpen. Het is een muziekconcert waar klassiek en modern elkaar ontmoeten. Bovendien zijn er een aantal vaste waarden die jaar na jaar terug keren om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Zoals elk jaar zijn John Miles, het koor Fine Fleur en het Antwerp Philharmonic Orchestra geredigeerd door Alexandra Arrieche van de partij.

Mister Proms

Deze editie heeft een gevarieerde line-up. Er staan heel wat gerenomeerde artiesten op het programma, zoals Ronan Keating, Maxi Jazz van Faithless, 10cc, Natalie Choquette. Dit jaar is de presentatie van het concert in handen van Bart Peeters.

Allereerst is er Mister Proms oftewel John Miles. Hij was erbij bij de allereerste editie in 1985 en is ieder jaar van de partij. Het ultieme Proms-lied “Music” mag en kan niet ontbreken. Bovendien staat er ieder jaar een muziekinstrument in de kijker. Dit jaar is dat de stem. Hiervoor komt Natalie Choquette. Zij is een Canadese sopraan die twintig jaar geleden al eens optrad tijdens Night of the Proms. Zij combineert haar vocale virtuositeit, haar visuele humor met een grote portie charme.

Ook Ronan Keating komt naar Night of the Proms. Hij was lid van Boyzone en scoorde ook als soloartiest. De 42-jarige Ier scoorde wereldhits zoals ‘When You Say Nothing At All’, ‘Life Is A Rollercoaster’ en ‘If Tomorrow Never Comes’. Momenteel toert de zanger met Boyzone naar aanleiding van hun 25e verjaardag. Die wordt gevierd met het nieuwe en laatste album ‘Thank You & Goodnight’ en een uitgebreide afscheidstournee. In 2016 kon je hem aan het werk zijn voor de Duitse tournee van Night of the Proms, maar dit jaar brengt hij zijn grootste hits naar Antwerpen.

Night of the Proms: een gevarieerde line-up

Nog een andere artiest die je aan het werk kan zien, is Maxi Jazz. Hij is de frontman van Faithless. In de jaren ’90 was Faithless één van de grootste dance-acts. Ze scoorden een wereldhit met God Is a DJ.

Ook de Britse band 10cc is van de partij. Zij verkochten wereldwijd meer dan dertig miljoen platen en scoorden hits als ‘Donna’, ‘The Wallstreet Shuffle’, ‘I’m Not In Love’ en ‘Dreadlock Holiday’. Hun laatste album “Mirror Mirror” dateert van 1995, maar op het podium van Night of the Proms zullen ze alle registers opentrekken.

Nieuwe presentator

Na Carl Huybrechts, Kobe Ilsen en Pieter Embrechts heeft Night of the Proms een nieuwe presentator. Niemand minder dan Bart Peeters wordt de gastheer van de avond. Het wordt een druk jaar voor Bart Peeters. Hij staat acht keer in de Lotto Arena met zijn Deluxe toer. Daarnaast zal hij op Night of the Proms de avond aan elkaar praten en zijn klassiekers brengen. Hierbij wordt hij ondersteunt door het Antwerp Philharmonic Orchestra en het koor Fine Fleur.

Wil je zorgeloos genieten van deze concertavond? Wil je file- en parkeerproblemen vermijden? Ga dan op zaterdag 23 november 2019 mee met onze bus. Daar begint het feest al met aangepaste muziek en een drankje.

Er zijn heel wat voordelen waarom je met ons zou moeten meegaan:

 • Geen problemen met het parkeren van jouw auto (zeker nu de belangrijkste parking voor het Sportpaleis is afgesloten)!
 • We zetten je nabij  het Sportpaleis af en halen je terug op.
 • Je kan gerust een glaasje meer drinken en ten volle van het feest genieten.
 • We beschikken over de beste zitplaatsen.
 • Je kan ontspannen vertrekken, zonder stress over eventuele file.

Dus twijfel niet langer en bestel nu jouw tickets. Wij bezorgen je een avond zonder stress. Een avond waarbij je kan genieten van de combinatie tussen klassieke en moderne muziek. Wij bezorgen je een editie van Night of The Proms om nooit meer te vergeten.

 

Night of the Proms: mengeling van klassiek en modern

Vertrek:

 • 18u30: Denderhoutem
 • 18u40: Erembodegem

Opgelet: momenteel zijn alle tickets verkocht en kan er dus enkel nog op wachtlijst geboekt worden.

veerle@reizenmuylaert.be of 0497 588 156

Discount:
Categorie:

Inbegrepen

 • Vervoer per luxeautocar
 • Een drankje op de autocar
 • Tickets voor de best beschikbare zitplaatsen
 • Alle reservatie- en administratiekosten
 • btw

Special offer