Citytrips zijn een ideale gelegenheid om er enkele dagen tussenuit te knijpen én meteen een stad naar keuze beter te leren kennen. Hiervoor heb je veel opties. Je kan kiezen voor een citytrip in Europa, maar je kan ook kiezen voor een citytrip buiten Europa.

Onze Europese steden bieden een rijke schakering aan culturele en architecturale bezienswaardigheden uit lang vervlogen of meer recentere tijden. Aan musea is er ook geen gebrek. Kunst, geschiedenis, muziek, … iedereen die de cultuur van een stad wil leren kennen, komt tijdens een van onze vele citytrips wel aan zijn trekken.

Laat cultuur je koud en wil je er gewoon even tussenuit? Vele steden zijn een paradijs voor shoppers, en misschien wil je je wel tot in de late uurtjes onderdompelen in het bruisende nachtleven?

Bij Reizen Muylaert organiseren we verschillende citytrips. Zo nemen we je mee naar steden in Europa (Londen, Barcelona, Parijs). Maar we nemen je ook mee buiten Europa, meer bepaald naar New York.

Citytrips: met het vliegtuig of met de auto

Je bepaalt zelf hoe je op je bestemming geraakt. Citytrips naar dichtbij gelegen steden zijn vaak snel en gemakkelijk met de auto te bereiken. Voor verder gelegen bestemmingen ben je met de trein of het vliegtuig snel en comfortabel ter plaatse, zelfs voor een weekendje.

Hotels in overvloed

Voor de overnachtingen tijdens jouw citytrips zijn er tientallen keuzes in het soort hotel. Wij bieden je een zeer uitgebreide keuze aan van hotels in diverse prijsklassen (van tweesterren tot vier- of vijfsterrenhotels). Veel hotels liggen in het centrum van de stad zodat je te voet of met het openbaar vervoer de meest interessante plekjes tijdens jouw citytrip kan bereiken. Maar het kan ook zijn dat je net kiest voor meer rust en een hotel prefereert buiten de stad. Ook dat is mogelijk. Een charmehotel, familiehotel, een stadshotel in de typische bouwstijl van de streek, een voormalige residentie of een modern designhotel, of een heuse suite, … in elke stad vind je een ruime keuze.

Wil je er even tussenuit? Boek dan bij ons een citytrip. Wij laten je even al je zorgen vergeten en zorgen ervoor dat je batterijen opnieuw zijn opgeladen. Citytrips binnen of buiten Europa zorgen voor een culturele verrijking en is het ideale tussendoortje.

Cruises Donau
Donau

Donaucruise: een achtdaagse door 4 landen

8 dagen Boot
Een Donaucruise doorkruist vier landen in acht dagen. Bij deze...
Citytrip Parijs
Parijs

Citytrip naar Parijs

Bus
Opstapplaats: Denderhoutem of Erembodegem Voor andere opstapplaatsen gelieve ons te...
Citytrip Londen
Londen

Driedaagse citytrip naar Londen (Harry Potter)

3 dagen Trein of bus
Op bepaalde data geldt er een toeslag. Deze trips worden...
Citytrip Londen
Londen

Driedaagse citytrip naar Londen (classic)

3 dagen Trein of bus
Op bepaalde data geldt er een toeslag. Deze trips worden...
Begeleide citytrip naar Barcelona
Barcelona

Begeleide citytrip naar Barcelona

4 dagen Vliegtuig
Vertrekken in 2020, op aanvraag. Wij kunnen al deze citytrips...
New York
New York

Begeleide citytrip naar New York

5 dagen Vliegtuig
Belangrijk Prijs onder voorbehoud van wijziging van luchthaventaksen, veiligheidstaksen, brandstoftoeslag...