This tour has expired

Londen – Harry Potter – 3 dagen

Vanaf 269,00

Boek Nu
Aantal dagen:
3
Transport:
Euroshuttle of P & O ferries
Reis type:
begeleide citytrip
SKU:
Lon151223
Bestemming:
Vertrek
15/12/2023

Een citytrip naar Londen is geen ‘stiff upper lip’, maar pure fun! Van de cultuurfanaat tot de shopaholic: niemand blijft in Londen op z’n honger zitten. Het is ook de ideale manier om er even tussenuit te zijn. Naast de de klassieke citytrip naar London bieden we er ook een aan met Harry Potter. Reis mee naar de magische wereld van Harry Potter. Treedt mee in zijn voetsporen en ontdek bij welke afdeling je hoort.

Londen is de bruisende hoofdstad van Engeland. Deze stad heeft de gave om het beste uit alle aanwezige culturen te halen. Gevolg: geuren, kleuren en smaken van over heel de wereld, kleurrijke mensen alom en een unieke sfeer. Er is dan ook voor elk wat wils. Je kan er cultuur gaan opsnuiven in de verschillende musea. Maar daarnaast kan je ook gaan shoppen in tal van winkels. Londen heeft echt een gigantisch aanbod voor iedereen: wel meer dan 300 musea en galerijen, 12.000 restaurants en pubs, 40.000 winkels en tal van musicals. Die zijn zó populair dat ze al decennia lang volle zalen lokken. Bij reizen Muylaert organiseren we een driedaagse citytrip naar Londen. De ideale manier om de stad te ontdekken. Daarnaast bezoeken we ook de studio’s van Harry Potter. Als resultaat keer je huiswaarts met een heleboel herinneringen.

Dag 1 : Belgïe – Londen

Mogelijke vertrekplaatsen worden je vooraf meegedeeld.
Aan boord van onze luxe autocar doen we de oversteek met de Euroshuttle (duur 35 min) (of P&0 in uitzonderlijke gevallen). Aangekomen in Folkestone, rijden we door het graafschap Kent richting Greenwich, een pittoresk voor-stadje van Londen met zijn beroemde zeilboot, de Cutty Sark en bekend vanwege zijn planetarium en de Greenwich Observatory met zijn Nul Meridiaan (GMT). Onder voorbehoud van wijziging, via de Queen’s House, de Naval College, het Maritiem Museum komen we terecht bij de typische markthal met zijn talrijke foodstandjes waar je vrij kan lunchen. Vervolgens gaan we aan boord voor een cruise op de Thames (optie) die ons langsheen de belangrijkste historische monumenten en bezienswaardigheden voert : Big Ben, London Tower, Shakespeare’s Globe Theatre, de London Eye, St Paul’s Cathedral, de HMS Belfast… Aankomst in Westminster in het prestigieuze hart van Londen. Samen met de gids maken we een begeleide wandeling door het politieke hart van Londen richting Piccadilly Circus.

Vrije tijd.

Om 16:00, vertrek naar de WARNER BROS Studio in Leavesden. Je ontdekt er de prachtige kostuums, accessoires, animaties en fantastische wezens die je ziet in de scènes van Harry Potter en je maakt kennis met de technologie en talenten van de teams die deel uitmaakten van de meest succesvolle saga van de geschiedenis.

(*) De timing en/of dag van het bezoek van de Warner Bros studio kan variëren.

Omstreeks 20:00 word je opgehaald en teruggebracht naar het hotel Novotel Brentford**** (of gelijkwaardig). Check-in in het hotel en laat diner (optie).

Dag 2 : Londen

Vanaf 07:30 : uitgebreid English breakfast buffet.

Rond 09u00 vertrekken we naar het betoverende Windsor. Dit pittoreske stadje werd gebouwd rond het grootste bewoonde kasteel ter wereld, Windsor Castle. Ook nu nog verblijft ‘The Queen’ hier regelmatig tijdens weekends en wordt het complex gebruikt voor staatsbezoeken. Mogelijkheid tot bezoek van dit kasteel met audio-phones in verschillende talen (optie) en bewonderen van een uitzonderlijk 18e eeuws poppenhuis en kunstwerken van o.a. onze eigen Belgische schilders Rubens en Van Dijck.

Na een lunch (optie) vertrekken we naar het bruisende London waar de shoppingfans hun hart kunnen ophalen bij Harrods en in de bekende winkelstraten. Anderen kunnen kuieren door de parken, wandelen voorbij Buckingham Palace, of kunnen richting Covent Garden, Camden Town of Portobello Road. Voor ieder wat wils dus. U krijgt van ons een stadsplannetje met verschillende routes en wij helpen u om zelf op verkenning te gaan!

‘s Avonds kan je de stad bewonderen ’by night’ dankzij een city tour en geniet je achteraf van een diner in een retaurant aan de Thames of in de stad (optie).

Musicalliefhebbers kunnen hun weekendje helemaal compleet maken met het bijwonen van de musicalklassieker ’Thriller’ in de ’West End’ van London (optie).

De autocar brengt je na afloop naar het hotel.

Dag 3 : Londen – Belgïe

Vanaf 07:30 : Engels ontbijt buffet.

09:00 : Met onze bagage aan boord van de bus verlaten we het hotel richting het wassenbeeldenmuseum ’Madame Tussauds’ (optie). Niet alleen kom je er oog in oog te staan met levensechte wassen beelden van wereldleiders, acteurs, sportfiguren, beroemde schrijvers, kunstenaars, popsterren en de vermaarde Hendrik VIII en zijn zes vrouwen; je beleeft er sinds kort ook een heuse Sherlock Holmes-experience, een ’innovatief theatraal live walkthrough-avontuur’ met de fictieve negentiende-eeuwse detective. Een taxirit doorheen het verleden, de ’Chamber of Horrors’ en een nieuwe 4D-film maken een bezoek aan Mme Tussauds een onvergetelijke belevenis.

12:30 : Vrij bezoek aan Camden Town Omstreeks 14:30 : Vertrek naar Folkestone en terugkeer via de Eurotunnel (of P & O Ferries). ‘s Avonds, aankomst in België.

 

DE PRIJS OMVAT :

De Euroshuttle of P & O ferries
De accommodatie in het Novotel Brentford**** (of gelijkwaardig) met Engels ontbijtbuffet.
Alle vervoer met luxe autocar 4****
Alle genoemde externe bezoeken
Begeleid bezoek van Londen
Nederlandstalige begeleiding gedurende de hele reis Reisdocumenten met tijdschema’s en gedetailleerd programma
De garantiefonds premie
Stadsplan
Belgische BTW (2,73 %)

DE PRIJS OMVAT NIET :

De maaltijden en de excursies (optie) in het programma
Dranken en alle persoonlijke uitgaven
Single supplement : € +75
Verzekeringen (annulatie,assistentie,etc…)
Supplement Studio Potter: +80€

OPTIEPAKKET :

  • Cruise op de Thames
  • Bezoek (binnen) Kasteel Windsor
  • Ingang Madame Tussauds
  • Diner dag 1 / lunch & diner dag 2
  • Musical

Londen – Harry Potter – 3 dagen

269,00379,00

Discount:
Totaal: 269
Artikelnummer: Lon151223 Categorieën: ,

Inbegrepen

  • De Euroshuttle of P & O ferries
  • De accommodatie in het Novotel Brentford**** (of gelijkwaardig) met Engels ontbijtbuffet.
  • Alle vervoer met luxe autocar 4****
  • Alle genoemde externe bezoeken
  • Begeleid bezoek van Londen
  • Nederlandstalige begeleiding gedurende de hele reis
  • Reisdocumenten met tijdschema’s en gedetailleerd programma
  • Stadsplan
  • garantiefonds
  • Belgische BTW (2,73 %)
  • Special offer